Navigáció

Minőségirányítás


Tanúsítvány


Az oldal tartalma az alábbi témaköröket érinti:


Küldetés

A SoftReal Kft. különös gondot fordít szoftver termékeinek kiváló minőségére a szoftverek teljes életciklusa során, a tervezéstől kezdve a telepítésen át az üzemelő termékek folyamatos támogatásáig bezárólag. Ennek érdekében a Társaság a tevékenységét az EN ISO 9001:2008 szerinti minőségirányítási rendszerrel felügyeli.

Minőségpolitikánk keretében a SoftReal Kft. vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat vevői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére.

Minőségirányítási rendszerünk kiépítésének munkálatai 1996-ban kezdődtek. 2006-ban úgy döntöttünk, hogy meglévő rendszerünket a nemzetközi szabványhoz igazítjuk, és még abban az évben megkaptuk első tanúsítási okiratunkat, melyet azóta évente sikeresen megújítottunk A tanúsító auditot először a TÜV NORD Magyarország Kft., 2011-től pedig a TÜV Rheinland InterCert Kft. folytatta le.

A tanúsítás megszerzésével jelentős lépést tettünk piaci pozícióink megerősítése és beruházási projektek elnyerése érdekében. A tanúsított minőségirányítási rendszer bevezetéséből származó gazdasági előnyök mellett nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy alkalmazottaink folyamatosan törekedjenek munkájuk minőségi színvonalának tudatos növelésére. A magyar gazdaságban ma már csak azok a cégek állják meg hosszú távon is a helyüket, amelyek minőségtudatossága kimagasló, és ezt mindennapi tevékenységük során folyamatosan bizonyítják is partnereik számára.


Minőségpolitika

A minőségpolitikánkat az alábbi hivatkozásról töltheti le:

PDF file   A SoftReal Kft. minőségpolitikája


Tanúsítványok

A minőségirányítási rendszerünk tanúsítványait az alábbi hivatkozásokról töltheti le:

PDF file   EN ISO 9001:2000 tanúsítvány 2006.

PDF file   EN ISO 9001:2008 tanúsítvány 2009.

PDF file   (EN ISO 9001:2008 tanúsítvány 2011.)

PDF file   EN ISO 9001:2008 tanúsítvány 2012.

PDF file   EN ISO 9001:2008 tanúsítvány 2015.


Partnerek

Minőségirányítás, Munkavédelem Kiemelt partnerünk a minőségirányítási rendszer bevezetésében és feljesztésében, továbbá a munkavédelem területén a TrendSys Iroda.