Navigáció

Cégünkről


Az oldal tartalma az alábbi témaköröket érinti:


Alapítás, tulajdonosok

A SoftReal Szoftver Fejlesztő Kft. 1991. április 16-án alakult, 9 magánszemély korlátolt felelősségű társaságaként, 1 mFt alaptőkével.

Az alapítók – a   Villamosenergiaipari Kutató Intézet munkatársaként –  mérés-adatgyűjtő, feldolgozó és folyamatellenőrző rendszerek fejlesztésével foglalkoztak. A Társaság kezdetben alkalmazottakat nem foglalkoztatott, az alapítók közreműködésével fejlesztett mérésadatgyűjtő rendszereket.

1996-tól a tulajdonosok egy – meghatározó tulajdoni hányaddal rendelkező – része főállású alkalmazottként vesz részt a cég tevékenységében. A Társaságnak jelenleg is csak belföldi magánszemélyek a tulajdonosai, a Társaság alaptőkéje 1999-től 3,2 mFt, jelenleg 7 főállású szoftverfejlesztő mérnököt foglalkoztat.


Főtevékenység

A cég főtevékenysége folyamatellenőrző, mérésadatgyűjtő és feldolgozó szoftver rendszerek egyedi fejlesztése. Alkalmazásaink villamos energiaipari (Magyarország egész területén) és ivóvízellátási rendszerekhez kapcsolódnak. A programok zömmel Microsoft® WindowsTM platformon, DelphiTM Object Pascal programnyelven készülnek. Ezek az alkalmazások egy közös vállalati komponens könyvtárra épülnek, egyes komponenseket – külső fejlesztők részére – önállóan is árulunk.

Referencia lista


Alkalmazottak

A cég 6 főállású villamosmérnököt foglalkoztat, akik közül négy egyben a cég tulajdonosai: