Navigáció

Kezdőoldal

SoftReal termékek

Ipari folyamatirányító rendszerek

A SoftReal Szoftver Fejlesztő Kft. 1991 óta fejleszt nagy megbízhatóságú, folyamatos üzemű folyamatirányító rendszereket, a PC-n futó helyi SCADA rendszerektől a többezer adatpontot valós időben kezelő SCADA kiszolgálókig, a lokális adatbázistábláktól az SQL szerverrel kezelt adatbázisokig.


Villamosenergia ipar

Örömmel mutatjuk be az EuroGateway készüléket, a következő generációs kommunikációs megoldásunkat az alállomási automatika területén. Az Alállomási Automatika Rendszer magába foglal egy HMI (megjelenítő) ügyfelet is, valamint számos kiegészítő szoftver modult a rendszer konfigurálásához és működtetéséhez. Ez az új termékvonal veszi át a korábbi integrált védelmes munkahely szerepét, sőt újabb alkalmazási területeket céloz meg.

Az áramszolgáltatói és ipari transzformátor állomások integrált védelmes munkahelye számos példányban üzemel. A moduláris szoftver rendszer integráns részét képezik a digitális zavarírók lekérdező és kiértékelő moduljai.

Kiemelt partnerünk az elektronikus védelmek terén élenjáró  Protecta Elektronikai Kft. 


Vízművek

SoftReal fejlesztés a FER vízműves SCADA rendszer, amely Windows fürtözött kiszolgálón, szervíz alkalmazásként fut, InterBase SQL kiszolgálót használ, DCOM ügyfélként bejelentkező MMI és Front-End munkaállomásokat szolgál ki.

A FER rendszert eredetileg a  Fővárosi Vízművek Rt.  számára fejlesztettük; Nagy-Budapest teljes vízellátó rendszerének távfelügyeletét látta el, mintegy 1000 mérési és 2000 jelzés adatot kérdezett le folyamatosan, 350 egyedi távparancsot tudott kiadni.

A  Duna Menti Regionális Vízmű Zrt.  FER rendszerét jelentősen továbbfejlesztettük, ez egy intelligens vízellátó rendszert valósít meg, fogyasztás előrejelzéssel és automatikus szivattyúállomás vezérléssel.


Delphi Object Pascal fejlesztőknek

A SoftReal Kft. a fejlesztési erdeményeinek egy részét más fejlesztők részére is hozzáférhetővé teszi. A vállalati komponens könyvtár néhány objektum osztálya forrás modulként megvásárolható, minden további licencdíj nélkül felhasználható, terjeszthető, illetve szabadon továbbfejleszthető.


Állásajánlatok

Meghirdetett állásajánlatainkra várjuk a jelentkezéseket!