Navigáció

Szerzői jogok

A webhelyen található szoftverekről

Az erről a kiszolgálóról letölthető szoftverek a SoftReal, illetve a SoftReal partnereinek tulajdonát alkotják, használatukat a szerzői jogi törvény szabályozza. A szoftver használatáról részletesen a végfelhasználói licencszerződés rendelkezik, amely, ha a szoftverhez tartozik ilyen, azzal együtt kerül forgalomba. A végfelhasználó a licencszerződéssel forgalmazott szoftvert csak akkor telepítheti, ha a licencszerződés feltételeit elfogadja.

Amennyiben letölti, a felhasználó csak a licencszerződés feltételeinek megfelelő formában használhatja a szoftvert. A szoftver licencszerződésbe vagy jogszabályba ütköző felhasználása polgári és büntetőjogi következményekkel járhat.

A szoftver másolására és terjesztésére vonatkozó megkötések a szoftver más kiszolgálókon és más helyeken való terjesztésére és másolására egyaránt vonatkoznak.

A szoftverre a licencszerződésben meghatározott garancia érvényes. A SoftReal a licencszerződésen túlmenően semmiféle felelősséget nem vállal a szoftverrel kapcsolatban felmerülő problémákért, legyenek azok a szoftver terjesztésével, használhatóságával vagy szerzői jogok megsértésével kacsolatosak.

A webhelyen található dokumentumokról

Az erről a kiszolgálóról letöltött dokumentumok (tanulmányok, sajtótájékoztatók, adatlapok és a gyakran ismétlődő kérdések gyűjteménye) hivatalos használatához (1) a dokumentum minden példányán fel kell tüntetni a lentebb található szerzői jogi szöveget és megjegyzést, (2) a dokumentumok a kiszolgálóról kizárólag információs célból, szigorúan csak személyes használatra tölthetőek le, más hálózati számítógépre nem másolhatóak és semmiféle médiában nem terjeszthetőek, továbbá (3) a dokumentumok kizárólag változatlan formában használhatóak.

A SoftReal.hu webhely nem tartozik a fent meghatározott dokumentumok körébe. A SoftReal webhelyen felhasznált emblémák, képek, grafikus elemek, valamint hanganyagok a SoftReal előzetes engedélye nélkül nem másolhatóak és nem adhatóak ki újra.

Más cégek webhelyeire mutató hivatkozások

Ezek a hivatkozások a SoftReal webhelyén kívülre mutatnak, nem tartoznak a SoftReal hatáskörébe, ezért a SoftReal nem vonható felelősségre a webhelyéről hivatkozásokon keresztül elérhető webhelyek tartalmáért, sem a hivatkozott webhelyen található hivatkozásokért, azok tartalmának megváltozásáért. A SoftReal kizárólag a felhasználók kényelme érdekében használja ezeket a hivatkozásokat.